Rakennusyhtiö H. Kanto Oy

Rakennusyhtiö H. Kanto Oy on toiminut kohta jo 30 vuotta korjausrakentamisen ja erityisesti ääniteknisesti vaatien kohteiden toteuttajana. 

Olemme käyttäneet Rakennustapsan timanttiporaus- ja sahauspalveluita useissa eri kohteissamme jo vuosien ajan. Palvelu on aina ollut ripeää ja laadukasta.  

Urakoimme usein vaativissa kohteissa ja näissä on erittäin tärkeää, että toiminnassa huomioidaan muut käyttäjät ja herkät laitteet työkohteen läheisyydessä. 

Rakennustapsa on ollut näissä luottokumppani, ja voin lämpimästi suositella heitä haastaviinkin kohteisiin.  

Rakennustapsa palveluiden kautta on saatu meillekin uusia asiakkaita ja yhteistyökumppaneita, joille on voitu vastaavasti tarjota omaa osaamistamme. 

Luotettavan suosittelijan kautta on helpompi päästä yhteistyöhön uusien asiakkaiden kanssa. 

Tutustu kohteisiimme: www.hkanto.fi  

Harri Kanto, toimitusjohtaja 

 


Uusimmat referenssit

 

Rakennusliike U. Lipsanen Oy

”Olemme tyytyväisiä Timanttitapsan palveluun. Voimme luottaa siihen, että tarpeisiimme vastataan ja aikataulut pitävät. Olemme saaneet palvelua aina, kun sille on ollut tarvetta ja joskus tarve tulee hyvin nopealla aikataululla.”

Lue lisää

Laatta- ja kivirakenne Suorsa Oy

”Meillä on pitkä yhteinen historia Rakennustapsa Oy kanssa. Kauppakeskus REDI, Myyrmannin kauppakeskus, Kauppakeskus Columbus, Iso Omena, Ateneum, Itis, ym, ovat paikkoja missä timanttileikkaukset on tehtävä siististi, sekä joustavasti.”

Lue lisää

 

Rakennustapsa Oy

Y-tunnus: 2041935-1

Vemmelkuja 9, 00750 Helsinki

Copyright © 2024 Rakennustapsa Oy