Palvelumme rakennusalan ammattilaisille

Etsitkö työntekijää rakennusalalle? 

Rakennustapsa palvelut, etsii työntekijät joka rakennusalan ongelmaan ja tarpeeseen. Jos Teillä on johonkin työtehtävään tarvetta hyvälle työntekijälle, niin autamme parhaamme mukaan. 
Ottakaa yhteyttä ja antakaa toimeksianto meille. 

Etsimme työntekijöitä mm. erittäin laajasta rakennusalan tuttavapiiristä ja tarjoamme ainoastaan hyväksi havaittuja vapaita ammattilaisia. Välitämme myös meille ilmoittautuneita yrittäjiä. 

Rekrytoimme koko ajan rakennusalan ammattilaisia työtehtäviin. 

Oletko rakennustöitä etsivä yrittäjä?

Rakennustapsa palvelut etsii rakennustöitä aliurakoitsijoille. Ota meihin yhteyttä, niin katsotaan mitä töitä teille olisi tarjolla! 

Jos sopivaa kohdetta ei jostain syystä löydy juuri nyt, voimme olla teihin myöhemmin yhteydessä sopivan urakan ilmaantuessa. Kohteemme ovat todella monipuolisia, joten käytännössä minkä tahansa rakennusalan aliurakoitsijalle voi löytyä töitä. Paras vaihtoehto on tiedustella tämänhetkistä tilannetta. 

Ota yhteyttä, niin keskustelemme asiasta lisää!

Tarjoamme aliurakointia  

  • Saneeraustöihin 
  • Uudisrakentamiseen 
  • Julkisten tilojen saneerauksiin ja remontiin 
  • Huoneistoremontteihin 
  • Märkätilojen remontteihin 
  • Vesi- ja putkitöihin 
  • Laatoitukseen ja kaakelointiin 
  • Sähkötöihin 
  • Kattotöihin 
  • Purkutöihin 
  • Sekä moniin muihin rakennusalan töihin 

Miksi Rakennustapsa?

Rakennustapsa Oy on toiminut alalla jo vuodesta 1978. Olemme luotettava ja tunnettu rakennusalan toimija, joten aliurakoitsijana voit olla varma, että työskentelet ammattilaisten kanssa! Olemme olleet mukana monissa tunnetuissa kohteissa, kuten Helsinki-Vantaan lentoasema, Helsingin messukeskus, nykytaiteen museo Kiasma sekä useita muita arvokiinteistöjä. 

Ota yhteyttä, niin etsitään teillekin sopiva kohde tai tekijä aliurakointiin!  

Ammattitaitoiset työmiehet

Rakennustapsa on tehnyt timanttitöitä jo vuodesta 1978 – meillä on monipuolinen ja kattava osaaminen alasta. Työntekijämme ovat ammattilaisia, jotka panostavat työnlaatuun ja löytävät aina parhaat ratkaisut asiakkaiden haasteisiin. Rakennustyöpalveluihin etsimme tekijät laajan yhteistyöverkostomme kautta.

Nopeaa ja joustavaa palvelua

Usein työmailla on kiire, kun tarvitaan ammattitaitoista työvoimaa. Rakennustapsan ammattitaitoinen henkilökunta mahdollistaa nopeatkin toimitukset. Me reagoimme välittömästi kiireellisiin työtilauksiin ja hoidamme työntekijän tarpeen tullen hetimmiten paikan päälle.

Monipuolinen työkalusto

Kaikki työyksikkömme on varusteltu tarvittavilla työkoneilla ja laitteilla. Jos kohteessa vaaditaan suunnitelmista poikkeavia työvälineitä, todennäköisesti tarvittava työväline löytyy kalustosta, jos ei, huoltoautomme toimittaa sen perille.

Palvelut

Rakennustapsa Oy

Y-tunnus: 2041935-1

Vemmelkuja 9, 00750 Helsinki

Copyright © 2024 Rakennustapsa Oy