Timanttisahaus

Timanttisahaus toteutetaan koviin materiaaleihin, kuten betoniin, asfalttiin tai kiveen. Timanttisahaamme roilot seiniin ja lattiaan, suurennamme ovi- ja ikkuna-aukkoja, muokkaamme betonielementtejä. Toteutamme timanttisahaukset 40 vuoden kokemuksella saneeraus- ja uudiskohteisiin. Asiakkaitamme ovat rakennusliikkeet, kaupungit, muut toimijat sekä yksityiset kuluttajat.

Niin pientä työtä ei olekaan, ettei se meille olisi tärkeä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Sahattavat materiaalit

 • betoni
 • asfaltti
 • kallio
 • tiili
 • muut kovat materiaalit

Sahattavat kohteet

 • lattia
 • seinä
 • katto
 • timanttisahaus vinoon tai kulmaan

Työmenetelmät 

 • Vesijäähdytteinen timanttisahaus
 • Kuivasahaus

Sahauskalusto

Kalustoa löytyy käsisahoista holvi- ja seinäsahoihin sekä polttomoottorilla toimivista timanttisahoista hydraulisiin sahoihin. Jos kohteessa ei ole saatavilla virtaa tai vettä, hoidamme työt aggregaatilla, josta riittää tarvittaessa virtaa järeämmällekin sahalle, ja tuomme veden työmaalle painesäiliössä ja kanistereissa.

Kokemus ja ammattitaito

Rakennustapsa on tehnyt timanttitöitä vuodesta 1978 – osaamisemme ja ammattitaitomme on huippuluokkaa. Työmiehemme ovat kokeneita ammattilaisia, joilta timanttisahaus sujuu laadukkaasti, siististi ja nopeasti.

Laadukas työnjälki

Rakennustapsa on tehnyt timanttitöitä vuodesta 1978 – osaamisemme ja ammattitaitomme on huippuluokkaa. Työmiehemme ovat kokeneita ammattilaisia, joilta timanttisahaus sujuu laadukkaasti, siististi ja nopeasti.

Mitä on timanttisahaus?

Timanttisahaus voidaan toteuttaa koviin materiaaleihin, kuten betoni, tiili, kivi, kallio tai asfaltti. Timanttisahaamme seiniä, lattioita sekä kattoja. Timanttisahaus voidaan toteuttaa myös vinoon tai kulmaan. Timanttisahauksessa käytetään vettä jäähdytykseen ja pölynsidontaan. Sähköroiloja ja muita pienempiä sahauksia voidaan toteuttaa kuivasahauksena. Paksumpien rakenteiden timanttisahaus kannattaa toteuttaa vesijäähdytyksellä, se on taloudellisempaa ja nopeampaa, sekä säästää konerikoilta ja terien rikkoutumiselta. Nykyaikaisilla menetelmillä ja kokemuksellamme jäähdytysveden hallinta onnistuu hyvin, joten työ on myös siistiä.

Timanttisahauskohteet

Tyypillisiä työkohteita ovat porras-, ikkuna-, ovi- ja kulkuaukkojen sahaaminen tai niiden suurentaminen. Timanttisahaus on erinomainen ratkaisu myös liikuntasaumojen sahauksiin, lämpölankaurien sahauksiin sekä palkkien ja pilarien katkaisuun. Timanttisahaus kannattaa tilata myös silloin, kun valmista elementtiä tarvitsee muokata; elementti ei jostain syystä mahdu paikalleen ja työt seisovat. Kiireelliset tapaukset hoidamme pikaisesti ja lähetämme työmiehen paikalle ratkaisemaan ongelman.

Työt hoituvat monipuolisesti kalustolla

Työyksikkömme on varusteltu monipuolisella kalustolla. Meillä on lukuisia erilaisia timanttisahoja, pienistä valovirtatimanttisahoista tehokkaisiin timanttiholvisahoihin. Sahaamme hydraulisella sahalla tai suurtaajuustimanttiseinäsahalla, kun seinän rakenne on erityisen vahva. Seinäsaha kulkee kiskoa pitkin, joten sitä käytettäessä sahaus on suora. Voimme sahata myös vinoon, vinopukkien avulla. Sahaus onnistuu hankalissakin paikoissa, jos saha on kauko-ohjattu. Löydämme ratkaisut kaikkiin tilanteisiin, jotta asiakkaan työ pääsee etenemään toivotussa aikataulussa ja järjestyksessä.

Timanttisahaus aina siististi ja suunnitelmien mukaisesti

Hoidamme timanttityöt, kuten timanttiporaukset ja -sahaukset  aina siististi ja siivoamme jälkemme. Olemme toteuttaneet muun muassa lukuisia ullakkoaukkoja ja oviaukkoja parketilla varustettuihin, asuttuihin kerrostaloasuntoihin. Näissä kohteissa vaaditaan myös rakennusluvat ja -suunnitelmat, joiden mukaan timanttityöt toteutetaan.

Ota yhteyttä, niin sahataan paikat kuntoon!

Rakennustapsa Oy

Y-tunnus: 2041935-1

Vemmelkuja 9, 00750 Helsinki

Copyright © 2024 Rakennustapsa Oy