Timanttityö laadukkaasti vuodesta 1978

Timanttityö alan ammattilaiselta

Timanttityö pitää sisällään timanttiporauksen ja timanttisahauksen. Toteutamme kaikki timanttityöt uudisrakennuksissa ja saneerauskohteissa pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Teemme timanttitöitä rakennusliikkeille, kaupungeille, muille toimijoille ja yksityisille kuluttajille.

Miksi valita timanttityö?

  • mittatarkkuus
  • ei runkomelua
  • vähäiset jälkityöt
  • kustannustehokkuus
  • timanttityö on nopeaa

Timanttityö – kohteet

Timanttityöt toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Timanttiporaamme muun muassa sähkö-, putki- ja IV- läpiviennit. Timanttisahauksella suurennamme ikkuna- ja oviaukkoja, katkomme pilareita ja palkkeja sekä muokkaamme elementtejä haluttuun kokoon. Jos esimerkiksi betonielementti tulee tehtaalta väärän kokoisena työmaalle ja se huomataan asennusvaiheessa, pitää asia ratkaista nopeasti, jotta työt pääsevät sujuvasti jatkumaan. Kiireelliset tapaukset ovat meille lähes arkipäivää ja pystymme reagoimaan tilauksiin hyvinkin nopeasti.

Asutuissa kohteissa timanttityö toteutetaan erityisen siististi

Timanttityö suoritetaan tarpeen vaatiessa erittäin siististi. Esimerkiksi ilmalämpöpumpun reiän tekeminen asuttuun taloon, jossa on laminaatti- tai parkettilattia, toteutetaan suurella huolellisuudella. Asutuissa kohteissa suojauksesta on huolehdittava tarkasti ja siihen on varattava riittävästi aikaa. Timanttityön valmistumisen jälkeen hoidamme myös kohteen siivouksen ja viemme roskat pois mukanamme.

Pienpurut timanttityönä

Hoidamme myös pienet purkutyöt, sillä usein purkutöissä tarvitaan timanttityötä. Isommat purku-urakat hoitaa luotettu yhteistyökumppanimme, jonka kanssa työskentely on sujuvaa ja vaivatonta. Rakennustapsa hoitaa kaikki timanttityöt laadukkaasti ja siististi, sovitussa aikataulussa loppuun asti. Palvelumme on rehtiä ja ystävällistä. Reagoimme kiireellisiin tapauksiin välittömästi ja hoidamme tarvittavat timanttityöt kuntoon hetimmiten.

Timanttityöt Rakennustapsalta tarvittaessa nopeasti!

Yrityksellämme on kymmenien vuosien kokemus alasta. Ammattitaitoinen henkilökuntamme hoitaa kaiken kokoiset toimitukset varmasti ja joustavasti.

Niin pientä työtä ei olekaan, ettei se meille olisi tärkeä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Rakennustapsa Oy

Y-tunnus: 2041935-1

Vemmelkuja 9, 00750 Helsinki

Copyright © 2024 Rakennustapsa Oy