Timanttiporaus

Timanttiporaus on paras ja lähestulkoon ainoa ratkaisu koville materiaaleille, kun niihin halutaan tehdä sähkö-, putki- tai IV-läpivienti. Läpiviennit voi olla hyvin hankala kohdistaa oikein ennen valua, joten jälkikäteen tehtävä timanttiporaus on erinomainen ratkaisu; se on mittatarkka, nopea ja kustannustehokas menetelmä.

Rakennustapsa toteuttaa kaikki timanttityöt yli 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla rakennusliikkeille, kaupungeille, muille toimijoille sekä yksityisille kuluttajille pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Kun haluat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Niin pientä työtä ei olekaan, ettei se meille olisi tärkeä. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Porattavat materiaalit

 • betoni
 • tiili
 • kallio
 • asfaltti
 • muut kovat materiaalit

Porattavat kohteet

 • seinä
 • lattia
 • katto
 • timanttiporaus vinoon tai kulmaan

Terät ja reiät

 • Porakoot: 12 mm – 1200 mm
 • Suuremmat reiät voidaan toteuttaa esim. riviporaamalla.
 • Poraamme myös haastavat kohteet, kuten paksut ja syvät reiät jopa 10 metriin asti.

Kalusto

Jos kohteessa ei ole saatavilla virtaa tai vettä, hoidamme työt aggregaatilla ja tuomme veden työmaalle painesäiliössä ja kanistereissa

Ammattitaito

Omaamme timanttitöistä vankan ammattitaidon. Työmiehemme ovat kokeneita ammattilaisia, joilta työt sujuvat laadukkaasti, siististi ja nopeasti. Valitsemme mahdollisuuksien rajoissa parhaan osaajamme vaativiin kohteisiin.

Laadukas työnjälki

Asiantuntevat työmiehet ja laaja työkalusto takaavat hyvän työnjäljen. Toteutamme haastavatkin timanttiporaukset, kuten syvät ja paksut reiät, poraukset ahtaissa tiloissa tai vinoporaukset, aina ammattitaidolla, jopa 10 metriin asti. Porakoot vaihtelevat välillä 12 mm -1200 mm.

Mitä timanttiporaus tarkoittaa?

Timanttiporaus suoritetaan kovaan materiaaliin, kuten betoni, tiili, kivi, kallio tai asfaltti. Porauksessa käytetään vettä jäähdytykseen ja pölynhallintaan. Teemme myös porauksia kuivana, mutta ne vaativat enemmän aikaa pölynhallintaan ja poraukseen. Suosimme poikkeuksetta veden käyttöä timanttiporauksessa, nykyaikaisilla menetelmillä ja kokemuksella jäähdytysveden hallinta on kontrolloitua ja siistiä.

Löydämme ratkaisut työhön kun työhön

Löydämme aina ratkaisun, haastavimpiinkin kohteisiin. Erikoiskohteissa käymme mielellämme paikan päällä ennen työn aloittamista, jotta osaamme suunnitella parhaat työmenetelmät ja työnkulun. Esimerkiksi pitkät reiät voivat olla todella haastavia ja aikaa vieviä, joten niihin pitää osaa varata tarpeeksi työaikaa.

Työn oikea aikataulutus säästää aikaa ja rahaa

Infrarakentamisessa, niin kuin muillakin rakentamisen sektoreilla, nopeus ja aikataulutus ovat tärkeitä. Kun esimerkiksi kaivo on kaivettu, on uusi läpivienti toteutettava mahdollisimman pian.

Kattava timanttiporauskalusto

Kalustomme on monipuolista ja laadukasta: kaikki työyksikkömme on varusteltu hyvin kattavalla timanttiporauskalustolla. Yllättävät teräkoon muutokset tai työmenetelmän vaihtamiset eivät ole meille ongelma, kun jokaisella työmiehellä on aina monipuolinen kalusto mukana. Meiltä onnistuu timanttiporaus haastavissakin kohteissa.

Timanttiporaus siististi ja aikataulujen mukaisesti

Asiakkaan kanssa sovitusta aikataulusta pidetään kiinni emmekä jätä sovittuja töitä kesken, vaan hoidamme projektit alusta loppuun ammattimaisella otteella. Teemme työt siististi, huolehdimme asianmukaisesta suojauksesta ja hoidamme myös tarvittaessa jätteiden poiskuljetukset ja siivouksen.

Tilaa timanttiporaus Rakennustapsalta – ota yhteyttä, niin porataan reiät kuntoon!

Rakennustapsa Oy

Y-tunnus: 2041935-1

Vemmelkuja 9, 00750 Helsinki

Copyright © 2024 Rakennustapsa Oy