EN

Puh. 09 350 5450 (keskus)

Tilaukset: 0400 402188
E-mail: info@rakennustapsa.fi

Y-tunnus: 2041935-1

Timanttiporaus
laadukkaasti
vuodesta 1978

Timanttiporaus

Timanttiporaus on paras ja lähestulkoon ainoa ratkaisu koville materiaaleille, kun niihin halutaan tehdä sähkö-, putki- tai IV-läpivienti. Läpiviennit voi olla hyvin hankala kohdistaa oikein ennen valua, joten jälkikäteen tehtävä timanttiporaus on erinomainen ratkaisu; se on mittatarkka, nopea ja kustannustehokas menetelmä.

Rakennustapsa toteuttaa kaikki timanttityöt lähes 40 vuoden kokemuksella ja ammattitaidolla rakennusliikkeille, kaupungeille, muille toimijoille sekä yksityisille kuluttajille pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla.

Kun haluat asiantuntevaa ja ystävällistä palvelua sekä parhaan mahdollisen lopputuloksen, ota yhteyttä meihin »

Timanttiporaus maassa sijaitsevaan palkkiin

Ammattitaito

Rakennustapsa on toiminut alalla vuodesta 1978 - omaamme timanttitöistä vankan ammattitaidon. Työmiehemme ovat kokeneita ammattilaisia, joilta työt sujuvat laadukkaasti, siististi ja nopeasti.

Laadukas työnjälki

Asiantuntevat työmiehet ja laaja työkalusto takaavat hyvän työnjäljen. Toteutamme haastavatkin timanttiporaukset, kuten syvät ja paksut reiät, poraukset ahtaissa tiloissa tai vinoporaukset, aina ammattitaidolla, jopa 10 metriin asti. Porakoot vaihtelevat välillä 12 mm -1200 mm.

Nopea palvelu

Aikataulut ovat järjestelykysymys. Kun timanttiporauksen tarve on kiireellinen, pyrimme ratkaisemaan asian heti ja lähettämään työmiehen paikalle. Pidämme kiinni asiakkaan kanssa sovituista aikatauluista ja teemme työt aina loppuun asti.

Porattavat materiaalit

 • betoni
 • tiili
 • kallio
 • asfaltti
 • muut kovat materiaalit

Porattavat kohteet

 • seinä
 • lattia
 • katto
 • timanttiporaus vinoon tai kulmaan

Kalusto, terät ja reiät

 • Porakoot: 12 mm - 1200 mm
 • Suuremmat reiät voidaan toteuttaa esimerkiksi riviporaamalla.
 • Poraamme myös haastavat kohteet, kuten paksut ja syvät reiät jopa 10 metriin asti.
 • Jos kohteessa ei ole saatavilla virtaa tai vettä, hoidamme työt aggregaatilla ja tuomme veden työmaalle painesäiliössä ja kanistereissa.


Mitä timanttiporaus tarkoittaa?

Timanttiporaus suoritetaan kovaan materiaaliin, kuten betoni, tiili, kivi, kallio tai asfaltti. Porauksessa käytetään vettä jäähdytykseen ja pölynhallintaan. Teemme myös kuivaporauksia, mutta ilman vesijäähdytystä terät vaurioituvat helposti ja työ vaikeutuu. Suosimme poikkeuksetta veden käyttöä timanttiporauksessa, nykyaikaisilla menetelmillä ja kokemuksella jäähdytysveden hallinta on kontrolloitua ja siistiä.

Löydämme ratkaisut työhön kuin työhön

Löydämme aina ratkaisun, haastavimpiinkin kohteisiin. Erikoiskohteissa käymme mielellämme paikan päällä ennen työn aloittamista, jotta osaamme suunnitella parhaat työmenetelmät ja työnkulun. Esimerkiksi pitkät reiät voivat olla todella haastavia ja aikaa vieviä, joten niihin pitää osaa varata tarpeeksi työaikaa.

Työn oikea aikataulutus säästää aikaa ja rahaa

Infrarakentamisessa, niin kuin muillakin rakentamisen sektoreilla, nopeus ja aikataulutus ovat tärkeitä. Kun esimerkiksi kaivo on kaivettu, on uusi läpivienti toteutettava mahdollisimman pian.

Kattava timanttiporauskalusto

Kalustomme on monipuolista ja laadukasta: kaikki työyksikkömme on varusteltu hyvin kattavalla timanttiporauskalustolla. Yllättävät teräkoon muutokset tai työmenetelmän vaihtamiset eivät ole meille ongelma, kun jokaisella työmiehellä on aina monipuolinen kalusto mukana. Meiltä onnistuu timanttiporaus haastavissakin kohteissa.

Timanttiporaus siististi ja aikataulujen mukaisesti

Asiakkaan kanssa sovitusta aikataulusta pidetään kiinni emmekä jätä sovittuja töitä kesken vaan hoidamme projektit alusta loppuun ammattimaisella otteella. Teemme työt siististi, huolehdimme asianmukaisesta suojauksesta ja hoidamme myös loppusiivouksen.

Tilaa timanttiporaus Rakennustapsalta - ota yhteyttä, niin porataan reiät kuntoon!

Tutustu myös: Timanttisahaus
Suuren reiän timanttiporaus seinään

Copyright © 2022 Rakennustapsa Oy