EN

Puh. 09 350 5450 (keskus)

Tilaukset: 0400 402188
E-mail: info@rakennustapsa.fi

Y-tunnus: 2041935-1

Timanttityö
laadukkaasti
vuodesta 1978

Timanttityö alan ammattilaiselta

Timanttityö pitää sisällään timanttiporauksen ja timanttisahauksen. Toteutamme kaikki timanttityöt uudisrakennuksissa ja saneerauskohteissa pääkaupunkiseudulla ja Uudenmaan alueella. Teemme timanttitöitä rakennusliikkeille, kaupungeille, muille toimijoille ja yksityisille kuluttajille.

 

Timanttityö: seinän läpiviennin poraaminen Timanttityö aukon poraus kattoon

Miksi valita timanttityö?

 • mittatarkkuus
 • ei runkomelua
 • vähäiset jälkityöt
 • kustannustehokkuus
 • timanttityö on nopeaa

Timanttiporaus

 • Timanttiporauksella tehdään läpiviennit putki-, sähkö-, ja IV-miehiä varten.
 • Porakoot vaihtelevat 12 mm – 1200 mm. suuremmat reiät voimme toteuttaa riviporaamalla.
 • Poraamme reikiä jopa yli 10 metrin syvyyteen.

Timanttisahaus

 • Timanttisahauksella katkotaan pilareita ja palkkeja, muokataan elementtejä, suurennetaan tai tehdään ovi- ja ikkuna-aukkoja.
 • Pieniä sahauksia voidaan toteuttaa kuivasahauksena, muulloin suosimme vesijäähdytteistä sahausmenetelmää.
 • Sahauskalustomme on monipuolista pienistä käsisahoista hydraulisiin- ja suurtaajuustimanttisahoihin.

Ammattitaitoiset ja osaavat työmiehet

Rakennustapsa on tehnyt timanttitöitä jo vuodesta 1978 - meillä on monipuolinen ja kattava osaaminen alasta. Työmiehemme ovat ammattilaisia, jotka panostavat työnlaatuun ja löytävät aina parhaat ratkaisut asiakkaiden haasteisiin.

Monipuolinen timanttityökalusto

Kaikki työyksikkömme on varusteltu monipuolisesti. Jos timanttityö kohteessa vaatii suunnitelmista poikkeavia työvälineitä, todennäköisesti tarvittava työväline löytyy kalustosta, jos ei, huoltoautomme toimittaa sen perille.

Nopeaa ja joustavaa palvelua

Usein työmailla on kiire, kun timanttitöitä tarvitaan. Rakennustapsan ammattitaitoinen timanttiryhmä mahdollistaa nopeatkin toimitukset. Me reagoimme välittömästi kiireellisiin työtilauksiin ja hoidamme työmiehen tarpeen tullen hetimmiten paikan päälle.


 

Timanttityö - kohteet

Timanttityöt toteutetaan aina asiakkaan tarpeiden ja toiveiden mukaisesti. Timanttiporaamme muun muassa sähkö-, putki- ja IV- läpiviennit. Timanttisahauksella suurennamme ikkuna- ja oviaukkoja, katkomme pilareita ja palkkeja sekä muokkaamme elementtejä haluttuun kokoon. Jos esimerkiksi betonielementti tulee tehtaalta väärän kokoisena työmaalle ja se huomataan asennusvaiheessa, pitää asia ratkaista nopeasti, jotta työt pääsevät sujuvasti jatkumaan. Kiireelliset tapaukset ovat meille lähes arkipäivää ja pystymme reagoimaan tilauksiin hyvinkin nopeasti.

Asutuissa kohteissa timanttityö toteutetaan erityisen siististi

Timanttityö suoritetaan tarpeen vaatiessa erittäin siististi. Esimerkiksi ilmalämpöpumpun reiän tekeminen asuttuun taloon, jossa on laminaatti- tai parkettilattia, toteutetaan suurella huolellisuudella. Asutuissa kohteissa suojauksesta on huolehdittava tarkasti ja siihen on varattava riittävästi aikaa. Timanttityön valmistumisen jälkeen hoidamme myös kohteen siivouksen ja viemme roskat pois mukanamme.

Pienpurut timanttityönä

Hoidamme myös pienet purkutyöt, sillä usein purkutöissä tarvitaan timanttityötä. Isommat purku-urakat hoitaa luotettu yhteistyökumppanimme, jonka kanssa työskentely on sujuvaa ja vaivatonta.

Niin pientä työtä ei olekaan, ettei se olisi meille tärkeä!

Rakennustapsa hoitaa kaikki timanttityöt laadukkaasti ja siististi, sovitussa aikataulussa loppuun asti. Palvelumme on rehtiä ja ystävällistä. Reagoimme kiireellisiin tapauksiin välittömästi ja hoidamme tarvittavat timanttityöt kuntoon hetimmiten.

Tilaa timanttityö Rakennustapsalta - ota yhteyttä, niin laitetaan paikat kuntoon!

Copyright © 2022 Rakennustapsa Oy