Laatta- ja kivirakenne Suorsa Oy

Laatta- ja kivirakenne Suorsa Oy on vuonna 1995 perustettu rakennusalalla toimiva perheyritys. Yrityksemme kolme vahvaa kokonaisuutta ovat korjausrakentaminen, laatoitusurakointi ja rakennusurakointi.

Henkilöstömme koostuu alansa huippuosaajista, joilla useilla pitkäaikainen yli 30 vuoden kokemus alalta. Kun haluatte projektiinne luotettavan sopimuskumppanin, jolla on selkeä laatu-, kustannus- ja aikataulutietoisuus, kääntykää puoleemme. 

Meillä on pitkä yhteinen historia Rakennustapsa Oy kanssa. 

Saamme ”Tapsalta” aina haluamaamme palvelua ja sitä on kestänyt aina vanhan isännän ajoista asti. Kauppakeskus REDI, Myyrmannin kauppakeskus, Kauppakeskus Columbus, Iso Omena, Ateneum, Itis, ym, ovat paikkoja missä timanttileikkaukset on tehtävä siististi, sekä joustavasti. Välillä työt on jouduttu tekemään yöaikaan. Rakennustapsa Oy on ollut aina mukana luotettavana yhteistyökumppanina.  

Rakennustapsa palveluiden kautta olemme työllistäneet ammattitaitoisia kirvesmiehiä ja maalarikin löytyi nopeasti.  

Voimme lämpimästi suositella Rakennustapsa Oy.ta vuosien kokemuksella. 

Kun haluatte projektiinne luotettavan sopimuskumppanin, jolla on selkeä laatu-, kustannus- ja aikataulutietoisuus, kääntykää puoleemme www.laattajakivirakennesuorsa.fi 

Juha Suorsa, Toimitusjohtaja, rkm.

 


Uusimmat referenssit

 

Rakennusyhtiö H. Kanto Oy

”Olemme käyttäneet Rakennustapsan timanttiporaus- ja sahauspalveluita useissa eri kohteissamme jo vuosien ajan. Palvelu on aina ollut ripeää ja laadukasta.”

Lue lisää

Rakennusliike U. Lipsanen Oy

”Olemme tyytyväisiä Timanttitapsan palveluun. Voimme luottaa siihen, että tarpeisiimme vastataan ja aikataulut pitävät. Olemme saaneet palvelua aina, kun sille on ollut tarvetta ja joskus tarve tulee hyvin nopealla aikataululla.”

Lue lisää

 

Rakennustapsa Oy

Y-tunnus: 2041935-1

Vemmelkuja 9, 00750 Helsinki

Copyright © 2024 Rakennustapsa Oy