Rakennustoimisto O. Hämäläinen Oy

”Rakennustapsa on tuttu ja luotettava kumppani useista hankkeistamme vuosien varrelta.  Rakennushankkeissa töiden sujuva eteneminen perustuu luotettaviin urakoitsijoihin ja työvaiheiden oikea-aikaiseen koordinointiin. Rakennustapsan ote työhön on ammattimaista, jäljet tulevat siivotuiksi ja aikataulussa pysytään.”

Rakennustoimisto O. Hämäläinen on vuonna 2014 perustettu rakennusalan asiantuntijayritys, joka tuottaa asiakkailleen rakennuttamisen, valvonnan ja projektinjohdon palveluja. Pitkäaikaiset asiakassuhteemme sekä edelleen laajeneva asiakaskuntamme ovat osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä.

Rakennuttaminen

Rakennuttamispalvelumme kattavat rakennushankkeiden hankejohtamisen palveluja aina tarveselvityksestä suunnitteluun, rakentamiseen sekä takuuajan ja ylläpidon palveluihin.

Valvonta

Tarjoamme asiakkaillemme rakennusalan valvontapalveluja mukaan lukien sähkö- ja LVIA-alan valvontapalvelut.

Projektinjohtopalvelu

Projektinjohtopalvelussa koko hankkeen vetovastuu suunnittelusta toteutukseen on vastuullamme. Teemme suunnittelu- ja urakointisopimukset tilaajan puolesta ja toimimme tilaajan niin halutessa hankkeen päätoteuttajana.

Tutustu Rakennustoimisto O. Hämäläisen palveluihin: rtoh.fi

 


Uusimmat referenssit

 

Rakennusyhtiö H. Kanto Oy

”Olemme käyttäneet Rakennustapsan timanttiporaus- ja sahauspalveluita useissa eri kohteissamme jo vuosien ajan. Palvelu on aina ollut ripeää ja laadukasta.”

Lue lisää

Rakennusliike U. Lipsanen Oy

”Olemme tyytyväisiä Timanttitapsan palveluun. Voimme luottaa siihen, että tarpeisiimme vastataan ja aikataulut pitävät. Olemme saaneet palvelua aina, kun sille on ollut tarvetta ja joskus tarve tulee hyvin nopealla aikataululla.”

Lue lisää

Laatta- ja kivirakenne Suorsa Oy

”Meillä on pitkä yhteinen historia Rakennustapsa Oy kanssa. Kauppakeskus REDI, Myyrmannin kauppakeskus, Kauppakeskus Columbus, Iso Omena, Ateneum, Itis, ym, ovat paikkoja missä timanttileikkaukset on tehtävä siististi, sekä joustavasti.”

Lue lisää

 

Rakennustapsa Oy

Y-tunnus: 2041935-1

Vemmelkuja 9, 00750 Helsinki

Copyright © 2024 Rakennustapsa Oy